Hieronder nodigen we je uit om je ervaring met mij en Hien Beauty te delen.

Hien, ik ben zo blij met jou, waar kan ik de wereld over jou vertellen
– Anoniemen klant –

Ik ben super blij met dit soort vragen, het maakt, waarom ik dit werk doe

Als je je fijne ervaring hieronder met mij en de rest van de wereld wilt delen, ga je gang!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

BEAUTY CENTER
Average rating:  
 10 reviews
 by Dominique Gabriel
5 sterren voor Hien

Als mensen mij zouden vragen wat een compleet plaatje zou zijn voor een goede salon zou mijn voorkeur zeker gaan naar Hein. Ze is netjes en schoon wat natuurlijk heel belangrijk is in een salon. Maar ze maakt ook altijd tijd ook tussen door ben ik altijd welkom. Met een lach op haar gezicht verwelkomt zij mij altijd en het is vaak lachen terwijl ik daar ontspannen lig met mijn ogen dicht. Als je advies wil over producten of als je iets wil weten hoe je iets aan wil pakken heeft Hien altijd super goede raad. Ik ben erg blij met haar. 😘🤗 zij is zeker weten alle sterren waard

 by Linda
Workshop Gellak

Met Klup-ladies een Workshop Gellak gevolgd bij Hien Beauty. Wat een vakvrouw en warme persoonlijkheid is Hien! We hebben heel veel geleerd over gellakken en natuurlijk op onze eigen nagels geoefend. Hien heeft aandacht voor iedereen en zorgt ook nog voor een gezellige sfeer. Een echte aanrader om deze workshop met vriendinnen, moeders of collega's te doen.

 by Daisy
Acryl privé les

Lieve Hien,
Ik heb veel kunnen leren in die 2 dagen dat ik bij jou op de academy privé les heb gevolgd, erg intensief maar leerzaam en zeer praktisch.
Tot een volgende keer.
Veel liefs Daisy

 by Francisca
Acrylnagel cursus

privé cursus gevolgd voor het maken van acrylnagels.
Ik ben zeer tevreden en heb de lessen met plezier gevolgd.
Alles word duidelijk uitgelegd.
Er word goed naar je geluisterd en je mag alles vragen.
Heb heel veel geleerd.

Zeer professionele , nette en schone zaak.

Hien, jij krijgt van mij een 10+

 by Brigitta
Twee heerlijke dagen basiscursus nagelstyling gehad

Hien is een fijne vrouw, vriendelijk en eerlijk. Tijdens de tweedaagse privé-cursus is ze heel duidelijk en professioneel, maar ook streng wanneer het moet, omdat ze echt wilt dat je het goed leert. Ik heb veel geleerd om verder te kunnen perfectioneren. Ik heb genoten van deze dagen en zal zeker mijn vervolgcursussen hier volgen! Dankjewel Hien!

 by Sonya
Goede producten

Ik haal al een tijdje mijn producten bij hien en het is geweldig! De hygiëne is ook top .Hien is heel professioneel , Als je vragen heb kan je bij haar langs en ze helpt je meteen . Ik raad deze salon aan als geen ander . Ze heeft niet alleen een winkel maar doet ook nagels , wimpers , wenkbrauwen enzovoort.

 by Melissa
Cursus wimperextensions

Zeer tevreden over de privé les wimperextensions
one by one, heel veel kunnen leren in een korte tijd in een
mooie en schone opleidingslocatie bij Hien Phan, zij is erg
kundig en professioneel. Tot snel voor mijn vervolgcursus.
Groetjes Melissa ❤️

 by Anna
Academy

Ik ben heel tevreden over de cursussen.
Ik heb veel geleerd en ben heel erg blij mee met Hien Beauty Academy
Bedankt voor alles❤️

 by Paul
Pedicure..

Mijn voeten laten doen bij hienbeauty.
Erg goede behandeling gehad.. pijn is weg.. het was niet haastig ofzo..

 by Marjan
Zo heerlijk!

Heerlijk ontspannen, zachte atmosfeer, morgen ben ik er weer!